Arbeiderpartiet vokser i Innlandet

Arbeiderpartiet opplever medlemsvekst i Innlandet. – Vi har fått mer enn 300 nye medlemmer hittil i år, sier fylkesleder Anita Ihle Steen. Veksten er særlig stor i en del typiske distriktskommuner, og Ihle Steen mener medlemsveksten gir grunn til optimisme foran valgkampen.

Arbeiderpartiet har mer enn 300 nye medlemmer i Innlandet hittil i år

300 NYE MEDLEMMER: Arbeiderpartiet har over 300 nye medlemmer i Innlandet hittil i år, og dermed har fylkespartileder og Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen god grunn til å smile. I bakgrunnen ordførerkandidat Aud Riseng fra Hamar, kommunen med flest nye Ap-medlemmer hittil i år. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

- Organisasjonen er veldig klar for valgkamp. Mange gleder seg til å gå ut og forsvare vår politikk om sterkere fellesskap, små forskjeller og store muligheter, sier Ihle Steen. – Og at vi har fått mer enn 300 nye medlemmer hittil i år gir ekstra motivasjon, legger hun til.

Stor vekst i små kommuner Medlemsveksten skjer over hele Innlandet, og er størst i de mest folkerike kommunene. – Men det er mer typiske distriktskommuner som har den største prosentvise økningen, sier Ihle Steen.

Hun fremhever Folldal, der Arbeiderpartiet hadde 77 betalende medlemmer ved årsskiftet og som har fått 11 nye medlemmer hittil i år. – Det er en vekst i medlemstallet på over 14 % de siste 6 månedene, slår fylkeslederen fast. Også i flere andre distriktskommuner har Arbeiderpartiet vokst med mer enn 10 % fra årsskiftet, eksempelvis Alvdal (14 %), Dovre (11 %), Etnedal (14 %), Lesja (18 %), Rendalen (10 %) og Våler (12 %).

- Distriktskommuner trenger arbeid og velferd - I mange distriktskommuner ser folk at god distriktspolitikk handler om arbeid og velferd. På disse områdene står Arbeiderpartiets politikk for de beste løsningene, mener Ihle Steen.

- Vi skaper arbeidsplasser og bidrar til vekst og utvikling. Samtidig sørger vi for full barnehagedekning, solide skoler og trygg eldreomsorg. Jeg tror også mange velgere ser at vi trenger faste hele stillinger å tilby de ansatte, og lærlingeplasser så ungdom kan utdanne seg lokalt. Dette er sosialdemokratisk distriktspolitikk som Arbeiderpartiet går til valg på i hele Innlandet, sier hun.

Flest nye medlemmer har Arbeiderpartiet fått i Hamar (19), fulgt av Ringsaker (17) og Sel (14).

- At en forholdsvis liten kommune som Sel har såpass mange nye Ap-medlemmer, kan skyldes at vi tar kampen for arbeidsplassene ved Nortura i Otta, tror Anita Ihle Steen.

Vil du bli medlem?Er du ikke medlem i Arbeiderpartiet, men kan tenke deg å bli det? Da kan du gjerne enten klikke på denne teksten og få opp en epost som du sender til oss, eller du kan enten sende mail, sende sms eller ringe til fylkessekretær Bjørn Jarle Røberg-Larsen (mail [email protected] og tlf 40466384), så hjelper vi deg. Opplysningene vi trenger er:

- Fullt navn- Mobiltelefonnummer- Epostadresse- Gateadresse- Postnummer og poststed- Fødselsdatoen din- Og vi må vite om du er i fast arbeid (halv pris for alle som ikke er i fast arbeid)

Send oss dette, og i løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet.

Støtt Arbeiderpartiet både når det er valg og når det ikke er valg – meld deg inn!