Om

Innlandet Arbeiderparti

Partikontoret

 • Fylkessekretær Innlandet AP 1.4.19 - dd. Fylkessekretær Oppland AP 2013-2019. Politisk rådgiver APs stortingsgruppe 2011-2013. Ordfører Lillehammer 1999-2011. Politisk rådgiver for landbruksminister Dag Terje Andersen i Jagland-regjeringen. Prosjektsekretær i Oppland AP 1993-1995. Fylkessekretær i Arbeiderpartiet - Oppland fra 1995. Vararepresentant Stortinget for Oppland AP 2005-2009.

 • Jeg heter Bjørn Jarle og er født i 1973, bor på Hanstad i Elverum sammen med Nina og våre tre barn: Julie, Aleksander og Kristoffer. Les mer her for å bli bedre kjent med meg.

 • Organisasjonssekretær

 • Kontorsekretær Innlandet Arbeiderparti fra 1.4.2019. Tidligere kontorsekretær i Oppland Arbeiderparti.

Styret

 • Lise er stortingsrepresentant for Hedmark og sitter i utdannings-og forskingskomiteen på Stortinget.

 • Magnus er valgt inn i Kommunestyret for Elverum Arbeiderparti i sin 3.periode. Han har 2 perioder bak seg i Utdanningskomiteen, og er i nå valgt inn i sin første periode i Formannskapet i Elverum. Han er også medlem av "Kommunal Heimevernsnemd", og har sittet i "Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne". Verv i Innlandet Fylkesting: Vara til Fylkestinget i Innlandet Verv i partiet: Leder av Elverum Arbeiderparti (2020-) Valgkampleder i Elverum AP (2017-2019) Nestleder Elverum Arbeiderparti (2018-2019) Studieleder Elverum Ap (2019-2020) Nestleder Østre Elverum Arbeiderlag (2020-) Styremedlem i Innlandet Arbeiderparti (2019-)

 • Jeg har vært engasjert i politikk hele livet og det er særlig arbeidslivspolitikk og likestilling jeg er engasjert i. Jobber som rådgiver for Arbeiderpartiet på Stortinget og sitter i styret i Innlandet Arbeiderparti.

 • Nils Kristen er stortingsrepresentant for Hedmark og sitter i finanskomiteen på Stortinget.

 • Jeg heter Arne, 54 år, samboer, to voksen barn og bor på Harpefoss. Er utdannet energimontør og jobber som anleggsleder i Vevig. Jobbet i 11 år som reisemontør i inn- og utlandet og har et år som FN soldat i Libanon. Utenom politikken liker jeg godt friluftsliv og har hatt flere verv innen idrett og frivillighet. Jeg er så heldig og takknemlig å få stille som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet. Har vært sosialdemokrat i hele mitt voksne liv og ble engasjert i politikken i 2009. Er opptatt av at alle skal ha det bra i kommunen vår, få den hjelpen de trenger og ikke minst være inkludert i samfunnet vårt. Jeg skal stå på hver dag for at Sør-Fron skal bli en enda bedre kommune å bo, leve og jobbe i som innbygger, ansatte eller besøkende. Støtte mer opp om frivilligheten og kulturlivet og et tettere samarbeid med næringslivet. Kommunestyremedlem siden 2011, formannskap 2011-2019 og opposisjonsleder 2015-2019.

 • Even er gårdbruker, bor i Vardal og er folkevalgt for Gjøvik Arbeiderparti. Even er opposisjonsleder og gruppeleder.

 • Hilde er leder av Hamar Arbeiderparti med et hjerte for de svakeste i samfunnet. Hun vil ha et solidarisk og inkluderende Hamar, der ingen føler utrygghet eller utenforskap.

 • Linnea Lie Holen

  Jeg kommer fra Sør-Fron i Gudbrandsdalen, og stiller til fylkestingsvalget fordi jeg ønsker å være en stemme for de unge i Innlandet. Jeg har vært aktiv i AUF siden 2017, og sitter i dag som fylkesleder for AUF. Utenom politikken jobber jeg som barneskolelærer og skriver bachelorgrad i Religion og Samfunn. Jeg har et brennende engasjement for styrking av distriktene våre, samt kultur og idrett. Dette er en av de viktigste faktorene for utjevning av forskjeller blant barn og unge

 • Jeg heter Marta og er kommunalsjef for utdanning og kultur i Vang kommune i Valdres. Tidligere har jeg blant annet jobbet i Kirkens Bymisjon, Nord-Aurdal Frivilligsentral og NRK. Jeg er glad i turer og å lese bøker, men gutta mine på 3 og 8 år er hovedinteressen. Politisk er solidariteten det viktigste og sterkeste for meg. Det gjenspeiler hele politikken vår og er det jeg holder fast ved i alt. Politikk må bygges nedenfra og opp, og nettopp derfor er distriktspolitikk noe av det mest spennende og givende jeg driver med.