Jonas Gahr Støre deltar på årsmøtet i Innlandet Arbeiderparti 21-22. mars

Jonas og Anita på folkemøte på Elverum 2. mars

Jonas Gahr Støre skal være gjest på Innlandet Arbeiderparti sitt årsmøte, som holdes på Scandic Hamar 21-22. Mars. Mandag og Tirsdag denne uka besøkte Jonas og andre medlemmer av Sentralstyret til sammen 27 kommuner i hele fylket. Rundturen ble avsluttet med folkemøter på Lillehammer og Elverum. Leder i Innlandet Arbeiderparti, Anita Ihle Steen, var blant de rundt 100 partimedlemmene som hadde tatt turen til Scandic Elgstua for å høre på Jonas sin innledning og komme med egne innspill til programarbeidet.

I talen sin pekte Støre på behovet for å følge opp Innlandsstrategien som regjeringa har lagt i en skuff. «I denne delen av landet så er det resurser, kunnskap og folk som vi må se og spille på lag med for å møte utfordringene vi står foran i 2020-åra på en ny måte. Det har ikke vært ledende politiske profiler i Erna Solberg sitt regjeringsprosjekt fra Innlandet. Kommer Arbeiderpartiet i regjering så skal vi ha statsråd fra Innlandet.»

Et hovedfokus på fylkesårsmøtet er å utvikle ny politikk som skal bli del av Arbeiderpartiet sitt stortingsvalgprogram i 2021. Jonas Gahr Støre leder selv programkomiteen, og er opptatt av at flest mulig av medlemmene våre skal få mulighet til å bidra til utviklingen av et ambisiøst partiprogram som svarer på utfordringene for 2020-tallet.

Årsmøtedokumentene er nå lagt ut på nettsidene våre: https://innlandet.arbeiderpartiet.no/arrangementer/arsmote-innlandet-arbeiderparti/