Partiskolen starter opp igjen!

Virusutbruddet avbrøt Partiskolen 2020 i mars, men nå starter Innlandet Ap opp igjen med de resterende samlingene! - Første samling er allerede mandag 21. september, sier fylkessekretær Bjørn Jarle Røberg-Larsen.

Partiskolen starter opp igjen

PARTISKOLEN STARTER IGJEN: Nå starter Innlandet Ap opp igjen med samlinger i Partiskolen 2020. Her fra den siste samlingen i mars på Gjøvik før virusutbruddet. Foto: Bjørn Jarle Røberg-Larsen

Det var utbruddet av covid-19 som gjorde at alle gjenstående samlinger i Partiskolen 2020 ble att på pause på ubestemt tid.

- Vi har nå besluttet å starter opp samlingene igjen, sier fylkessekretær Bjørn Jarle Røberg-Larsen i Innlandet Arbeiderparti.Alle samlinger på trinn 1 ble gjennomført før virusutbruddet, og også to av de tre planlagte samlingene på trinn 2 ble gjennomført. - Samlingen som var tenkt lagt til Kvinnemuseet i Kongsvinger rakk vi ikke å gjennomføre. Men den gjennomfører vi mandag 21. september, sier Røberg-Larsen.

Den aktuelle samlingen vil handle om arbeiderbevegelsens og Arbeiderpartiets ideolog, verdigrunnlag og historie - og vil ha spesiell vekt på kvinneperspektivet. - Det er derfor vi har lagt denne samlingen til nettopp Kvinnemuseet, sier fylkessekretæren.

Det er Lise Selnes som vil være innleder/foredragsholder på denne samlingen. Hun er leder av Innlandet Arbeiderpartis kvinnenettverk, og ordfører i Nord-Odal kommune.

- Videre gjennomfører vi trinn 3 to steder. Den ene samlingen er 30. september i Lillehammer, og den andre i Hamar 13. oktober, sier Røberg-Larsen.

Avslutningen blir 31. oktober.

- Alle kan være med på enkeltsamlinger uten å være med på hele Partiskolen 2020, sier Røberg-Larsen. - Det er kun hvis du vil være med på den siste samlingen at du trenger å ha gjennomført de tre første trinnene. Men om du f.eks. vil ha med deg samlingen i Kongsvinger eller på Hamar eller Lillehammer, er du velkommen til å melde deg på selv om du ikke har deltatt på noen av de andre samlingene, sier han.

På alle samlinger vil gjeldende smittevernregler være ivaretatt.

Nedenfor kan du lese mer om samlingene som arrangeres knyttet til Partiskolen 2020 i høst.