Se hvem som taler hvor på 1. mai

Her finner du oversikt over Arbeiderpartiets talere og appellanter på alle arrangementene i Innlandet. AUFs leder Ina Libak, Fellesforbundets leder Jørn Eggum, en rekke stortingspolitikere, fylkespolitikere, ordførerkandidater og flere andre skal holde taler og appeller i Innlandet 1. mai i år. Klikk deg inn for å se hvem som taler hvor i din kommune!

Sterkere fellesskap - 1 mai 2019

STERKERE FELLESSKAP: Årets hovedparole for 1. mai er "Sterkere fellesskap"

- Det kommer til å være markering av 1. mai over hele Innlandet, og i mange kommuner er det markeringer flere steder, sier fylkessekretær Bjørn Jarle Røberg-Larsen i Innlandet Arbeiderparti.

- Markeringene varierer. Noen steder er det frokostarrangementer, andre steder er det om ettermiddagen eller kvelden. Tog er det relativt mange steder, og i f.eks. Trysil skal det være 1. mai-tog for første gang på omtrent 40 år, sier Røberg-Larsen.

De fleste steder er det talere og appellanter med et politisk budskap. - Men ikke alle steder. I noen kommuner er det korps eller annen type musikk, eller sammenkomster over en kaffekopp og et kakestykke, forteller Røberg-Larsen.

I oversikten nedenfor ser du hvor folk fra Arbeiderpartiet/AUF skal holde taler og appeller. Arrangementer der det ikke er talere er ikke tatt med i denne oversikten, men kan finnes på lokale oversikter for kommunepartier eller lokale LO-arrangører. - Vi har heller ikke tatt med talere og/eller appellanter fra f.eks. andre partier eller fra fagbevegelsen utover de vi har oversikt over, sier Røberg-Larsen.