Arrangementer

Nominasjonsmøte Stortingsvalget 2021 Hedmark valgkrets.

Innlandet Arbeiderparti avholder nominasjonsmøter foran Stortingsvalget 2021.

28. nov, kl. 14:00 — 17:00, Digitalt møte

På denne siden vil du finne løpende informasjon om Arbeiderpartiets nominasjonsprosess i Hedmark valgkrets for stortingsvalget i 2021, og om nominasjonsmøtet lørdag 28. november på Scandic Hamar (dørene åpnes kl 1330, møtet starter med opprop kl 14.30 og beregnet avslutning er ca kl 17.00).

Før sommeren gikk det ut brev til kommunepartiene og AUF med oversikt over hva de som ble nominert i 2017 har svart angående ønske om renominasjon. I løpet av sommeren er det en endring i svaroversikten, da Per-Gunnar Sveen har gitt nominasjonskomiteen beskjed om at han ønsker å konsentrere seg om de folkevalgte oppgavene han har i Innlandet fylkeskommune og Elverum kommune, og derfor ikke ønsker vurderes for stortingsvalglista denne gangen.

Oppdatert oversikt ser da slik ut (Ja = ønsker renominasjon, Nei = ønsker ikke renominasjon):

1. Anette Trettebergstuen, Hamar JA

2. Nils Kristen Sandtrøen, Tynset JA

3. Tone M. Sønsterud, Kongsvinger NEI

4. Per-Gunnar Sveen, Elverum NEI

5. Bente Elin Lilleøkseth, Løten JA

6. Geir Roger Borgedal, Ringsaker JA

7. Turid Backe-Viken, Trysil NEI

8. Thomas Breen , Hamar NEI

9. Trine Lise Stårvik, Stange JA

10. Lasse Juliussen, Nord-Odal NEI

11. Kamilla Thue, Eidskog JA

12. Nils A. Røhne, Stange JA

13. Lise Selnes, Nord-Odal JA

Forslagsfrist for kommunepartiene for å foreslå kandidater til nominasjonskomiteen er 20. august. Oversikt over de forslagene som kommer inn blir fortløpende oppdatert i dokumentet nedenfor, og ligger offentlig tilgjengelig så det kan leses av alle.


SISTE OPPDATERING:

Nominasjonskomiteens endelige forslag ble presentert 15. oktober 2020. Se hele forslaget på denne linken: https://innlandet.arbeiderpartiet.no/nyheter/trettebergstuen-topper-ap-valglista-i-hedmark-sandtroen-pa-andre/

 

Grensesten